Business Boost je Bedrijf van Binnenuit

Business Boost

Is jouw bedrijf toe aan een business boost? Dan is “Boost je Bedrijf van Binnenuit” een aanrader. Dit evenement is op donderdag 13 september 2018, in de Gelderland Fabriek in Culemborg. En richt zich op de groei van jouw bedrijf, je persoonlijke ontwikkeling en je zichtbaarheid in woord en beeld.

business boost event

Samen met 9 ondernemers helpt tekstbureau Formule M je verder. Met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en voor je profilering en zichtbaarheid op het internet.

Groei Binnen Je Bedrijf

Zo zorg je van binnenuit voor groei binnen je bedrijf. Want jij bent je bedrijf! Die onderneming is van jou en is jouw creatie. Maar een beetje hulp kun je altijd wel gebruiken.

Dat ondervind ik ook geregeld. Dagelijks zelfs! In je eentje kun je heel wat bereiken, maar samen kom je verder. Dat heb ik ondertussen wel geleerd.

En dat wil jij ook!

Gouden Samenwerking

Daarom sla ik de handen ineen met Annelita ReindersAylin ÖzlenCorine VoogtGeert Jan de HaanInge KnoopeLars Lutje SchipholtMarian van OfferenPaula Brummelkamp en Syl Granneman. Een gouden samenwerking, want wij bieden je de steun in je rug die je nodig hebt.

Ben jij op zoek naar frisse ideeën en inspiratie? Wil jij in beweging komen en heeft je bedrijf behoefte aan een business boost? En dat, terwijl je blijft doen waar jij energie van krijgt?

Boost ook je Bedrijf van Binnenuit!

Dan kom je bij “Boost je Bedrijf van Binnenuit” wel aan je trekken:

Veel ondernemers zijn op zoek naar manieren om hun bedrijf te laten groeien. Maar dan wel op een manier waarbij ze trouw blijven aan zichzelf en hun principes.

Groei mee op 13 september in Culemborg!

Boost je Bedrijf van Binnenuit is een inspirerende speeltuin waar wij – 10 ondernemers met hun eigen specialisatie – ons inzetten voor jou. Om je te helpen jouw zin en jouw vorm te vinden. En je bedrijf (opnieuw) in beweging te brengen.

Meld je aan voor Boost je Bedrijf van Binnenuit