<!-- JSON-LD-markeringen gegenereerd door Google Opmaakhulp voor het structureren van data. --> <script type="application/ld+json"> { "@context" : "http://schema.org", "@type" : "Product", "name" : "Social Media Beheer", "image" : "https://tekstbureauformulem.nl/wp-content/uploads/2018/04/Totaalpakket.jpg", "description" : "Social Media Strategie uitwerken, evalueren en bijwerken, Social Media Beheer, Website Optimalisatie, Bloggen en een Nieuwsbrief uitbrengen in 32 uur p/mnd", "offers" : { "@type" : "Offer", "price" : "1501 euro voor 32 uur p/mnd social media beheer" } } </script>

Social Media Beheer

social media beheer MKB
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Tekstbureau Formule M heeft een speciale aanbieding voor het social media beheer van MKB ondernemers.

MKB is wel te vinden op social media, maar ondernemers hebben vaak geen tijd om daar voldoende aandacht aan te besteden.

“Gratis” reclame maken op social media? Dat kan, maar kost wel veel tijd. En ook tijd is geld. Toch is het een gemiste kans, als je geen gebruik maakt van deze “gratis” internetkanalen.

MKB

MKB maakt weinig gebruik van social media om naamsbekendheid te krijgen en klanten aan te trekken. Vaak vanwege tijdsgebrek. Onbekendheid met sociale media en het gebrek aan kennis spelen daar ook in mee.

Tekstbureau Formule M kan het werk uit handen nemen. En heeft daarom speciaal voor het MKB een aanbod.

Klik op onderstaand plaatje voor een grotere en beter leesbare versie van het aanbod dat valt onder Social Media Beheer Voor Bedrijven.

Social Media Beheer

social media beheer MKB
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Klanten Bereiken

Als ondernemer en als bedrijf is het bijna onvermijdelijk je klanten te woord te staan via social media! Want de cijfers liegen er niet om. Het onderzoek van Newcom bekijkt elk jaar welke platformen het meest gebruikt worden. En door wie.

Social Media Landschap (Newcom)
Social Media Landschap (Newcom)

Benieuwd naar de prijzen van de losse modules?

Losse modulesLosse modules
Wil je hierover meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kan je dan ook precies vertellen wat de losse modules inhouden en eventueel een offerte opmaken. Een kennismakingsgesprek is overigens gratis en levert alle nodige informatie op die je nodig hebt voor een beslissing.

Offerte Of Gratis Kennismaking

Vraag dus een offerte aan via onderstaande rode knop of neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag offerte aan

Of lees nog even verder en bekijk het speciale aanbod!

Het Totaalpakket Social Media Beheer voor MKB Ondernemers

Het bovenstaande aanbod is natuurlijk mooi voor de ondernemers die geen interesse hebben in een totaalpakket. Maar de losse onderdelen zijn wel duurder dan het totaalpakket.

MKB val op in de massa
Val op in de massa

Aanbod 2: Totaalpakket MKB (gereduceerd tarief)

Ben je benieuwd wat het totaalpakket je gaat opleveren en kosten? Kijk hieronder op het schema en vergelijk de aanbieding met de aanschaf van losse modules.

2 dagdelen per week = 4 dagen per maand = 32 uur per maand

Actie Totaalpakket

Je kunt het totaalpakket aanvragen via de rode knop onder deze pagina. De bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

MKB-er, Laat Je Vinden

Het totaalpakket is bedoeld om bedrijven online zichtbaar te maken. Tekstbureau Formule M houdt zich al jaren bezig met sociale media. En zorgt ervoor, dat jouw bedrijf gevonden wordt op het internet. Dus, MKB-er, laat je vinden!

Contact

Meer weten over de specifieke details in dit aanbod? Lees:

Call Now ButtonBel