Brochures en folders

Tekstbureau Formule M maakt ook folders en brochures. Een paar voorbeelden:

  • Zoals een aantal folders voor een gemeente in Nederland. Die folders en brochures zijn bijvoorbeeld bedoeld om de inwoners te informeren over projecten in de stad. Of geven voorlichting over wat er allemaal gaande is in de wijk.
  • Verder zijn er brochures gemaakt voor onder andere woningcorporatie Habion in Houten. Want Habion geeft graag aandacht aan de diverse projecten van de woningcorporatie. Omdat zij in een vroeg stadium nieuwe bewoners willen vinden voor hun nieuwbouw.
  • Ook bevinden zich onder de opdrachtgevers enkele eenmansbedrijven (ZZP). Zij hebben een flyer of een folder aangevraagd. Omdat zij hun activiteiten willen promoten. Zoals een beurs, een dienst, een reis of een workshop.

Vraag een offerte aan

Een greep uit een aantal betrokken organisaties en bedrijven:

  • Stervensbegeleider Barbara Croonen had een flyer nodig voor een beurs in de Stevenskerk van Nijmegen.
  • Peter Laarakker, fotograaf. Omdat Peter een fotoreis naar Andalusië organiseerde met een fotografiecursus voor de deelnemers, wilde hij – digitaal en in print – mogelijk geïnteresseerden trekken voor zijn reis.
  • Gemeente Amersfoort maakte een folder voor het Grote Steden Beleid. Die folder moest de bewoners informeren over projecten in de wijken Kruiskamp en Koppel. Deze projecten richten zich op de verbetering van de sociale cohesie en de leefbaarheid.
  • Gemeente Amersfoort: een brochure voor het Grote Steden Beleid in andere (prioriteits-) wijken in Amersfoort. Met aandacht voor sociale projecten, scholen, multifunctionele centra.
  • CR Events Roermond: een folder ter promotie van creatieve workshops voor bedrijven. In de workshops ontwikkelen medewerkers hun teamspirit. Want zij leren tijdens de training op speelse wijze met elkaar samenwerken. Dus op een andere manier dan gewoonlijk op de werkvloer.
  • Woningcorporatie Habion vroeg om een brochure ter informatie van mogelijke toekomstige bewoners. Want Habion wilde met de brochure uiteindelijk de aandacht trekken van de doelgroep. Dit voor de bewoning van de – op dat moment nog te bouwen – woonboerderij in Leerbroek.
  • Habion verzocht Formule M bovendien een tekst voor de website te schrijven. Over de bouw van woonzorgcentrum De Wulverhorst in Oudewater.

Brochures en folders

Barbara Croonen

De Uilvlinder p1

De Uilvlinder folder p2

De opmaak is van de opdrachtgever. Tekstbureau Formule M is zuiver en alleen verantwoordelijk voor de redactie op de tekst. Natuurlijk geheel in samenspraak met de opdrachtgever.

Fotograaf Peter LaarakkerFolder Peter Laarakker p1

Folder Peter Laarakker p2Tekstbureau Formule M is verantwoordelijk voor de eindredactie op de aangeleverde tekst. De fotograaf heeft er overigens uiteindelijk voor gekozen zelf zorg te dragen voor de opmaak van de flyer. Verder is er dus geen vormgever in de samenwerking betrokken.

Gemeente Amersfoort

Folder Kruiskamp Koppel Amersfoort projecten Grote Stedenbeleid
Wijkontwikkeling Kruiskamp Koppel

 

 

Plattegrond Kruiskamp Koppel Amersfoort projecten Grote Stedenbeleid
Kruiskamp Koppel, Amersfoort

Woningcorporatie Habion, Houten

 

Brochure Leerbroek (Habion)
Woonboerderij
Webtekst Habion overbouwproject De Wulverhorst in Oudewater
Woningzorgcentrum

Tekstbureau Formule M heeft op aanwijzing van woningcorporatie Habion de tekst geschreven en geredigeerd. De opmaak is de verantwoordelijkheid van de vormgever van de woningcorporatie.

CR-Events Roermond

Folder CR Events buitenkant
Flyer creatieve workshops
Folder CR Events binnenkant
Promotiefolder

In samenwerking met de vormgever en de opdrachtgever is de tekst voor deze folder tot stand gekomen.

Gemeente Amersfoort: Grote Steden Beleid

Grote Stedenbeleid boekje (brochures)
Grote Steden beleid Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − 2 =