Instructie instagram: leer er ook mee om te gaan voor meer zichtbaarheid

Instructie Instagram

Instagram is een kosteloze, mobiele app op je mobiele telefoon. Je kunt er in ieder geval digitale foto’s of video’s mee uitwisselen.

Instructie Instagram

Filter

Met Instagram is het bovendien mogelijk beeldmateriaal digitaal te filteren, te bewerken en te delen. Maar je kunt het illustratiemateriaal ook op andere sociale netwerksites plaatsen, zoals Twitter, Facebook, Tumblr of Flickr. Met filters krijgen de foto’s bijvoorbeeld een ouderwetse uitstraling of een kleurtje. Iets wat veel mensen aanspreekt, omdat het opvalt.

Vindbaarheid

Deze mobiele app voor op je smartphone is handig. Omdat je foto’s kunt voorzien van een korte tekst en van hashtags. Die zorgen op hun beurt weer voor een goede vindbaarheid van het beeldmateriaal. Met Instagram kun je bovendien de belichting verbeteren, inzoomen of uitzoomen, scherpstellen en het contrast, de helderheid, de warmte en nog veel meer aanpassen.

Snel

Het tegelijkertijd publiceren zorgt ervoor dat je alleen op één applicatie hoeft te werken en niet hoeft te wisselen tussen de verschillende sociale media. Je kunt namelijk Twitter, Facebook, Tumblr en/of Flickr aanvinken om je bericht daar naar toe door te zetten. Een snelle manier van werken. Tijdsbesparing dus!

Meer info

Meer informatie over deze app is te vinden in de volgende blogs:

Instructie Instagram

Kom je aan de hand van bovenstaande informatie er niet uit, dan is het mogelijk instructie te krijgen om handigheid te krijgen in het gebruik van deze app voor foto’s en korte filmpjes.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.