Workshops boeken » Workshop SEO schrijven

In de workshop SEO schrijven hoor je hoe je website beter vindbaar wordt op internet. Want ook jij wilt, dat je klanten je kunnen vinden!

Moeite met het vindbaar maken van je bedrijf, je organisatie en je website?

Dan is het tijd voor de

Workshop SEO:

“Zoekmachinevriendelijk schrijven (SEO) en online vindbaar worden op Googlemaps”

Maak ook jezelf, je bedrijf en organisatie online zichtbaar! Schrijf je in via de rode knop.

Contact

Verbinden

Wat veel mensen niet weten is, dat het belangrijk is op het internet bepaalde zaken met elkaar te verbinden. Zo is de vindbaarheid van een website onlosmakelijk verbonden met de vindbaarheid op Googlemaps.

Google Maps

Eigenlijk heel logisch, want beiden gaan over het gemakkelijk vinden van een bedrijf. Maar toch staan veel mensen daar niet bij stil.

Techniek leren tijdens Workshop SEO

Naast het bovenstaande is de techniek belangrijk. Dat is iets wat de webbouwer (en dit tekstbureau) vaak meer van weten. Zij kunnen draaien aan de knoppen en ervoor zorgen, dat een website goed geoptimaliseerd is. Als je zelf het heft in handen wilt nemen, kun je deze workshop volgen. Op die manier leer je om te gaan met de plugins. Krijg je te horen waar je op moet letten bij het formuleren van je teksten en het plaatsen van beeldmateriaal. Of dat nu foto’s, video, infographics of animaties zijn. Ook illustratiemateriaal moet geoptimaliseerd worden en behoort tot de aandachtspunten in de Search Engine Optimization (SEO). Iets waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan.

Tips

Maar waar iemand zelf al rekening mee kan houden is het volgende:

  1. In wat voor systeem is de website gemaakt? Joomla, Tridion, WordPress, Wix of GX Manager? Zo maar een greep uit content management systemen.
  2. Hoe actief is de eigenaar van de website op sociale media?
  3. Staat de website al vermeld op Facebook, Twitter, Googleplus, Instagram, Pinterest, de verzonden e-mails, op het visitekaartje, in de advertentie et cetera?
  4. Verandert de website regelmatig? Komt er vaak nieuwe tekst op? Denk aan: blogs, een twitter- of facebookfeed, evenementen, activiteiten, nieuws.

Dat is een greep van de tips die genoemd worden in de workshop. Extra informatie die nuttig kan zijn voor de vindbaarheid op het internet.

Contact

Dus nogmaals: schrijf je in

Maak ook jezelf, je bedrijf en organisatie online zichtbaar! Schrijf je in via de rode knop.

Contact

Of neem contact op via het contactformulier dat je kunt vinden via de tabbladen en het menu op de website.

Scroll naar boven