Formule M is gespecialiseerd in storytelling en het optimaliseren van websites (SEO: Search Engine Optimization). In haar opinie is dit een combinatie die zorgt voor een betere vindbaarheid van websites – en daarmee ook van bedrijven en organisaties – op het internet.

Storytelling en SEO

Storytelling

De corebusiness van Formule M is storytelling: het vertellen van bedrijfsverhalen. Meer informatie is te vinden op de website.

SEO

Haar specialiteit is het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten (SEO) en haar kennis van de sociale media. Het verwoorden van andermans passie maakt het werk voor Maureen interessant, vooral als zij zich kan verdiepen in diens expertise en daar zelf veel van kan leren. Kennisoverdracht is dan ook een van de dingen die voor haar belangrijk is.

Bij Formule M staat Maureen Bol aan het roer.

Formule M. Maureen Bol. Foto Corine Nap
Foto: Corine Nap

Maureen heeft een journalistieke achtergrond, is communicatieadviseur bij diverse overheden en webredacteur (inter- / intranet).
Zij maakt gebruik van haar schrijfvaardigheid als ook haar communicatieve en journalistieke achtergrond in de productie van leesbare en doelgroepgerichte teksten.

Aanbeveling

Formule M

In 2011 is zij als zelfstandige gestart. Mede dankzij het traject van de Kamer van Koophandel voor startende ondernemers, Ik Start Smart, heeft zij haar bedrijf opgebouwd en de nodige commerciële vaardigheden eigengemaakt.

Netwerken

Zij is vaak te vinden bij diverse Open Coffees en andere netwerkbijeenkomsten in de regio Nijmegen. Bovendien is zij  sinds januari 2018 een van de organisatoren van Open Coffee Nijmegen.
Maureen Bol, tekstschrijver

Persoonlijk

Het liefst gaat Maureen in zee met mensen, waarmee ze persoonlijk en direct in contact kan staan. Op die manier komt haar sensitieve inlevingsvermogen het beste tot zijn recht. Na het afnemen van een interview of het inleveren van geschreven teksten kan zij aan de slag. Ook kan zij onderzoek doen voor de verdieping van verhalen of de onderbouwing van een betoog.

Motto

Haar levensmotto klinkt als volgt: “Ik denk al schrijvende. Zonder te schrijven kan ik niet denken.” Haar teksten zijn dan ook een weerslag van haar gedachten en denkwerk, waarbij haar intuïtie en gevoel een grote rol spelen.

Werkwijze

Formule M boetseert met teksten, zoekt aanknopingspunten en overeenkomsten in vaak tegenstrijdige informatie en weet in duidelijke en klare taal moeilijke onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. De vertaalslag van moeilijk taalgebruik in begrijpelijke teksten is haar toevertrouwd. Want haar ruime ervaring in de overheidscommunicatie en de journalistiek hebben haar de nodige vaardigheden opgeleverd. Zij is bovendien een snelle schrijver, die graag ver voor de deadline haar werk voltooit.

 

Contact

Ga voor meer informatie of het boeken van een workshop of een opdracht naar de contactpagina.

Call Now ButtonBel