Workshops boeken

Workshops geef ik aan groepen vanaf 2 personen. Ze zijn bedoeld voor degenen die behoefte hebben aan meer verdieping op het vlak van schrijven en / of sociale media. Maar ook zij die graag zelf aan de slag willen gaan, kunnen zich daarvoor aanmelden.

Bij individuele aanvragen van een workshop is de keuze uit:

  1. wachten tot het juiste aantal mensen zich heeft aangemeld
  2. of als je echt niet meer kunt wachten, dan kun je persoonlijke instructie boeken

Tekstbureau Formule M biedt een groot aantal cursussen aan die binnen haar expertise vallen. Daarbij kun je denken aan:

Kant en klare workshops boeken

Kant en klare presentaties met tips en hands-on informatie:

Workshops

Natuurlijk is het mogelijk workshops aan te vragen voor groepen vanaf 2 personen. Ook voor andere onderwerpen op het vlak van Sociale Media en schrijven, zoals:

Werkwijze

Na de aanvraag van een workshop ga ik op zoek naar een geschikte locatie en datum. Indien er plek is bij de aanvrager, scheelt dit in de boekingskosten. Want het spreekt voor zich, dat ik de huur van een locatie verdisconteer in de prijs van de workshop of de presentatie.

Eén-op-één of…

Zoals eerder vermeld, zijn individuele aanvragen ook mogelijk. De keuze kan dan zijn te wachten op een geschikt aantal aanmeldingen. Maar het is ook mogelijk persoonlijke instructie te boeken. De laatste optie is vooral geschikt voor mensen die persoonlijke aandacht wensen (maatwerk, dus) en dieper in willen gaan in de op hun toegespitste materie.

Prijsopgave

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor de tarieven. Je kunt altijd meer informatie op aanvraag verkrijgen via het contactformulier.

Contact
Scroll naar boven