Storytelling en SEO

Tekstbureau Formule M is gespecialiseerd in Storytelling en Search Engine Optimization (SEO). Twee zaken die nauw met elkaar verbonden zijn. Want ook jij weet toch, dat verhalen interessant zijn om te lezen? En dat ze de aandacht trekken van potentiële klanten en opdrachtgevers?

Waarom Storytelling en SEO?

Storytelling kun je goed inzetten voor het vertellen van bedrijfsverhalen. Omdat die op boeiende wijze uitleggen waar jouw onderneming voor staat.

SEO zorgt ervoor dat websites beter gevonden worden.

En de combinatie van die twee specialisaties zorgt voor aantrekkingskracht op zogeheten leads en prospects. Bovendien zijn zij dé wapens tegen concurrerende organisaties. Onontbeerlijk dus voor je marketing. Lees meer hierover op de pagina over storytelling.

Storytelling

Storytelling

Kijk voor specifieke informatie over het vertellen van bedrijfsverhalen op de Storytellingwebsite van Formule M. Of lees de blogs op de blogwebsite van tekstbureau Formule M.

Zoekmachinevriendelijke teksten voor websites (SEO)

Het schrijven van teksten die met bepaalde zoekwoorden gevonden worden, is een vak apart. Want daar is heel wat onderzoek voor nodig. Onderzoek dat je waarschijnlijk zelf misschien wel kunt doen, maar waar je helemaal geen tijd of zin in hebt om dat te doen. Ook het bevragen van bezoekers en opdrachtgevers kan helpen bij het vinden van de juiste woorden waarop een bedrijf op internet gevonden kan worden. En als je dat kunt laten doen, is dat mooi meegenomen.

SEO en techniek

Er komt naast het schrijven en onderzoeken bovendien heel wat techniek om de hoek kijken. Die technieken zorgen namelijk o.a. voor een korte laadtijd van je website en beeldmateriaal. Op die manier vervolgens voor een snellere - en dus ook gebruiksvriendelijker - webomgeving voor bezoekers. Verder is de beveiliging van de website belangrijk. Niet alleen ter voorkoming van een eventuele hack. Maar ook de zoekmachines waarderen een goed beveiligde website hoger van een slecht beveiligde site.

Wil je meer leren over SEO?

Lees dan de blogs op de eerder genoemde blogwebsite of boek een instructie of workshop via het contactformulier. Besluit je daarna, dat je genoeg hebt gezien maar dat je toch liever een expert in de arm grijpt? Er is weinig voor nodig om de telefoon op te pakken en te bellen. Al was het maar voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ons bereiken op het mobiele nummer dat bovenaan de website vermeld staat.