Tekstbureau Formule M is – naast het schrijven van (web-)teksten – gespecialiseerd in Storytelling en Search Engine Optimization (SEO).

Storytelling voor het vertellen van bedrijfsverhalen. Omdat die op een boeiende manier uitleggen waar een onderneming voor staat.

SEO voor het vindbaar maken van websites.

Waarom Storytelling en SEO?

De combinatie van die twee specialisaties zorgt voor aantrekkingskracht op potentiƫle klanten. En voor een onderscheidende presentatie ten opzichte van concurrerende organisaties.

Lees meer hierover op:

Storytelling Search Engine Optimization

 

 

 

 

 

 

 

 

Storytelling

Kijk voor specifieke informatie over het vertellen van bedrijfsverhalen op de Storytellingwebsite van Formule M. Of lees de blogs op de blogwebsite van tekstbureau Formule M.

Zoekmachinevriendelijke teksten voor websites (SEO)

Het schrijven van teksten die met bepaalde zoekwoorden gevonden worden, is een vak apart. Want daar is heel wat onderzoek voor nodig. Ook het bevragen van bezoekers en opdrachtgevers kan helpen bij het vinden van de juiste woorden waarop een bedrijf op internet gevonden kan worden.

SEO en techniek

Er komt naast het schrijven bovendien techniek om de hoek kijken. Die technieken zorgen namelijk o.a. voor een korte laadtijd van je website en beeldmateriaal. Op die manier vervolgens voor een snellere – en dus ook gebruiksvriendelijker – webomgeving voor bezoekers. Verder is de beveiliging van de website belangrijk. Niet alleen ter voorkoming van een eventuele hack. Maar ook de zoekmachines waarderen een goed beveiligde website hoger van een slecht beveiligde site.

Wil je meer leren over SEO?

Lees dan de blogs op de eerder genoemde blogwebsite of boek een instructie of workshop via het contactformulier.

Call Now ButtonBel