Diensten

Is teksten schrijven niet je ding? Je kunt het wel, maar je hebt er niet veel zin in? Of gaat het schrijven gewoon moeizaam, maar wil je toch je website gevuld hebben, je folder of brochure versturen of uitdelen, vertellen over je vak of die belangrijke offerte versturen? Laat dan eens een professional je teksten schrijven. Want zeg nou zelf: het is toch gemakkelijker iemand anders je verhalen te laten schrijven?

Diensten Van Tekstbureau Formule M

Hier vind je de diensten van tekstbureau Formule M. Bekijk hieronder wat de tekstschrijver van tekstbureau Formule M voor je kan doen.

De diensten zijn onderverdeeld in het volgende aanbod:

Storytelling is een van de diensten van Formule M: Science of storytellingdiensten zoals social media strategie

Storytelling:

het bedrijfsverhaal van ondernemingen. Voor promotie, website, sociale media, landingspagina’s folders en brochures. Denk aan historie, klantverhalen, medewerkers.

Social Media Strategie:

zet ook een gedegen strategie uit voor je bedrijf. En maak voor je promotie gebruik van berichten op social media. Met welk medium bereik jij het beste je gewenste klant?
Communicatieadviesdiensten voor je website

Communicatie advies:

wil je weten hoe je je kunt presenteren en je doelgroep kunt aanspreken? Of vraag je je af hoe je een klacht aanpakt? Hoe hou jij je klant tevreden? Bel of mail Formule M.

Webteksten (SEO):

voor nieuwe websites en oude websites. Formule M schrijft of herschrijft. En maakt gebruik van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en goed Nederlands.

Het afnemen van een interview is een van de services van Formule MDiensten Blogging

Interview:

een vraaggesprek – met nadruk op “gesprek” – voor een duidelijk en boeiend verhaal op je website, in brochures,  voor blogs of advertorial.

Bloggen:

tekstbureau Formule M blogt ook voor bedrijven. Formule M onderzoekt, interviewt en schrijft. Zakelijke tekst of storytelling.

Eindredactie

Eindredactie:

heb je tekst, maar vind je dat het beter kan? Of wil je, dat hij prettig leest en goed vindbaar is op internet? Formule M zorgt voor eindredactie: de laatste puntjes op de “i”.

flyersEen van de diensten: Nieuwsbrief versturen

Brochures, Folders of Flyers:

voor beurzen, bedrijvenmarkt, stand en brievenbus. Prima promotiemateriaal dus. Ook in pdf. Handig voor verspreiding via social media of de website.

Nieuwsbrief:

inzetbaar voor mailings, acties, campagnes. Gemaakt in MailChimp. Daarin bouw je ook je mailinglist op. Bovendien hou je daar  je statistieken bij.
Diensten: Social Media InstructieSociale Media is een van de services

Instructie In Sociale Media:

voor als je je geen raad weet met Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest of MailChimp. Onder persoonlijke begeleiding leer ik je stap voor stap de kneepjes van het vak.

workshops 

idem, maar dan in groepen. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers een stappenplan, waarmee ze direct aan de slag gaan en leren hoe ze social media kunnen inzetten.

Want waar kan tekstbureau Formule M je mee helpen?

Tekstschrijven is namelijk een breed begrip. Daar kan zoveel onder vallen. Denk aan:

 • blogs
 • teksten voor websites
 • folders
 • brochures
 • artikelen
 • advertorials
 • herschrijven van je teksten
 • het verbeteren van het taalgebruik

Tekstbureau Formule schrijft niet alleen, maar helpt ook bij:

 1. het gebruik van sociale media
 2. eenvoudige websites in WordPress bouwen
 3. de optimalisatie van een website, zodat die beter gevonden kan worden (SEO)

Om precies te weten wat jij nodig hebt, ga ik graag met je in gesprek. Maar bekijk vooral het aanbod op deze pagina voor meer informatie over wat ik allemaal te bieden heb.

Contact

Diensten

Kijk dus hier boven voor de diensten van tekstbureau Formule M. Want daar heb ik kort uitgelegd wat ze inhouden.

Wil je meer weten?

Dan kun je contact met mij opnemen. Of je drukt op de link die onder de kopjes verborgen zit voor meer informatie.

Privacybeleid van tekstbureau Formule M vind je hier.

Scroll naar boven