Workshops geef ik aan groepen vanaf 8 personen. Ze zijn bedoeld voor degenen die behoefte hebben aan meer verdieping op het vlak van schrijven en / of sociale media. Ook zij die graag zelf aan de slag willen gaan, kunnen zich daarvoor aanmelden.

Individuele aanvragen hebben de keuze te wachten tot het juiste aantal mensen zich heeft aangemeld. Of zij kunnen terecht voor persoonlijke instructie.

Tekstbureau Formule M biedt een aantal cursussen die binnen haar expertise vallen. Te denken valt aan:

Kant en klaar

Kant en klare presentaties met tips en hands-on informatie:

Workshops

Informeer naar Googleplus workshops
Klik hier voor contactformulier

Natuurlijk is het mogelijk workshops aan te vragen voor groepen vanaf 8 personen. Ook voor andere onderwerpen op het vlak van Sociale Media en schrijven, zoals:

Werkwijze

Na de aanvraag van een workshop ga ik op zoek naar een geschikte locatie en datum. Indien er een locatie bij de aanvrager ter beschikking staat, scheelt dit in de boekingskosten. Want het spreekt voor zich, dat ik de huur van een locatie verdisconteer in de prijs van de workshop of de presentatie.

Eén-op-één of…

Individuele aanvragen zijn ook mogelijk. De keuze kan dan zijn te wachten op een geschikt aantal aanmeldingen. Ook is het mogelijk persoonlijke instructie te boeken. De laatste optie is vooral geschikt voor mensen die persoonlijke aandacht wensen (maatwerk, dus) en dieper in willen gaan in de op hun toegespitste materie.

Prijsopgave

Meer weten over de mogelijkheden? Tarieven en meer informatie zijn op aanvraag te verkrijgen via het contactformulier.

Contact

Call Now ButtonBel