Tekstschrijven » Social Media Strategie » Instructie in Sociale Media » WordPress voor vindbare websites

WordPress voor vindbare websites

Google vergrootglasWordPress goed vindbaar

Tekstbureau Formule M raadt iedereen aan websites in WordPress te laten maken. Die websites zijn uitstekend vindbaar te maken (zoekmachinevriendelijk, SEO), zijn goed te beveiligen en zijn gemakkelijk in het gebruik en onderhoud.

Wil je ook zelf veranderingen aanbrengen op je website?

Na een korte uitleg is het bovendien mogelijk zelf wijzigingen in de website aan te brengen, zonder tussenkomst van een webbouwer. Want WordPress werkt eigenlijk net zo gemakkelijk als Microsoft Office Word.

Hoe scoort mijn website hoog in Google?

Het is even doorbijten, maar aan de hand van het advies, dat ik altijd geef aan mijn klanten, is het mogelijk de website te laten stijgen in de hitlijst van de zoekmachines. Het geheim zit hem in regelmatige updates van de site, die ook gemakkelijk te realiseren zijn via de sociale media.

Instructie in WordPress

logo van WordPress

Boek instructie bij tekstbureau Formule M. Binnen enkele uren is dan duidelijk hoe je dat zelf kunt bewerkstelligen. Let wel: het duurt gemiddeld 5 tot 6 maanden, voordat de website stijgt in de “Googleboom”. Verwacht dus niet binnen 2 weken tijd resultaat. Bovendien is enige inzet vereist om de website te laten stijgen in de hitlijst.

In dit blog leg ik kort uit, waarom ik zo enthousiast ben over WordPress. Lees hem eerst, voordat je mij belt. Wie weet is het dan wel helemaal niet meer nodig!

Contact

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven