whisky bedrijfsverhaalEen bedrijfsverhaal bestaat uit meer dan alleen de tekst op de webpagina Over Ons. Alles wat op de bedrijfswebsite staat, wat verschijnt op de blogpagina en op social media of zelfs je advertenties in de papieren media of op Google laten zien waar het bedrijf voor staat.

Daarom hieronder een korte uitleg over wat tekstbureau Formule M verstaat onder de noemer “storytelling” en “bedrijfsverhaal”.

Bedrijfsverhaal

Storytelling kan er voor zorgen, dat een hele reeks aan berichten en publicaties hét bedrijfsverhaal vormen die het gezicht en de identiteit van een organisatie bepaalt. Denk maar aan de reclamecampagnes van bekende bedrijven op televisie, social media of op de radio.

Storytelling

Storytelling is dan ook een manier voor onder andere marketeers om bedrijfsverhalen te vertellen. Maar ook voor jou is het mogelijk om de interesse te wekken van mogelijke klanten. Gewoon. Door te laten zien wat je doet, wie er werken in het bedrijf, hoe jullie werken en wat jullie drijft.

En ook waarom jouw klanten, afnemers en opdrachtgevers zo tevreden over jouw bedrijf zijn. Laat hen eens een keer vertellen wat ze zo mooi vinden aan jouw product of dienst. Je kunt je wat dat betreft geen betere ambassadeurs wensen.

Hoe?

Het liefst met een flinke vleug fantasie, een grappige of ludieke invalshoek, maar vooral met een goed verhaal. De reclame kent daarvoor verschillende voorbeelden die  tot inspiratie kunnen leiden.

Tekstbureau Formule M interviewt bijvoorbeeld of verzamelt informatie over jouw bedrijf.  Aan de hand van de informatie schrijft zij een pakkend verhaal of verschillende interessante verhalen of korte berichten.

Ja, ook korte berichten. Want ook je berichten op social media werken mee aan het vertellen van je bedrijfsverhaal.

Interessant?

Als je meer wilt weten en voorbeelden wilt zien, lees dan hier meer over storytelling en bedrijfsverhalen.  Of neem contact op met Formule M voor meer informatie of een offerte.

Bedrijfsverhaal

Of lees meer over storytelling op deze websites en in deze blogs:

Bedrijfsverhaal Op Twitter Voorbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel