MKB Laat Je Zien En Laat Je Vinden

MKB is wel te vinden op social media, maar ondernemers hebben vaak geen tijd om daar voldoende aandacht aan te besteden.

“Gratis” reclame maken op social media? Dat kan, maar kost wel veel tijd. En ook tijd is geld. Toch is het een gemiste kans, als je geen gebruik maakt van deze “gratis” internetkanalen.

apps op mobieltje

MKB

MKB maakt weinig gebruik van social media om naamsbekendheid te krijgen en klanten aan te trekken. Vaak vanwege tijdsgebrek. Onbekendheid met sociale media en het gebrek aan kennis spelen daar ook in mee.

Tekstbureau Formule M kan het werk uit handen nemen. En heeft daarom speciaal voor het MKB een aanbod.

Contact

Klanten Bereiken

Als ondernemer en als bedrijf is het bijna onvermijdelijk je klanten te woord te staan via social media! Want de cijfers liegen er niet om. Het onderzoek van Newcom bekijkt elk jaar welke platformen het meest gebruikt worden. En door wie.

Social Media Landschap (Newcom)
Social Media Landschap (Newcom)

MKB Laat Je Zien

Reclame kost handen vol geld.

Via sociale media kun je je onderneming onder de aandacht brengen zonder te veel te besteden. Tekstbureau Formule M heeft de kennis en de expertise om jou daarmee te helpen.

Aanbod 1: Losse Modules

2 dagdelen per week = 4 dagen per maand = 32 uur per maand

Eerst laat ik zien hoeveel het kost als je mij een social media strategie – één van de modules uit mijn aanbod – laat uitstippelen.

Een social media strategie? Wat is dat?

Goeie vraag. Een social media strategie is een plan van aanpak dat zich richt op de inzet van sociale media voor je bedrijf. Je vraagt je bijvoorbeeld af welke media je gaat inzetten en waarom. Je zoekt uit waar je doelgroep (je opdrachtgevers) actief zijn.

En in de strategie staat welke media je nu al inzet en hoe succesvol die inspanningen zijn. Of welke concurrenten daar aanwezig zijn. Imago en reputatie spelen in grote rol in de strategie. Natuurlijk is ook de mate van “interactie” – de communicatie tussen jou en anderen – belangrijk in het plan.

Een dergelijk plan van aanpak is een “levend” document met evaluatiemomenten, planningen en analyses.

Dus in een social media strategie maak ik voor jou een:

  1. Plan van Aanpak
  2. Editorial Calendar
  3. Contentkalender
  4. Planning Social Media publicaties
  5. Analyse Social Media

Los kost een social media strategie 726 euro (exclusief 21% btw).

Hetzelfde rekensommetje heb ik gemaakt voor andere losse modules. Daarvoor heb ik onderstaand schema gemaakt, zodat ik het verhaal kort kan houden.

Losse modules
Wil je hierover meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kan je dan ook precies vertellen wat de losse modules inhouden en eventueel een offerte opmaken. Een kennismakingsgesprek is overigens gratis en levert alle nodige informatie op die je nodig hebt voor een beslissing.

Offerte Of Gratis Kennismaking

Vraag dus een offerte aan via onderstaande rode knop of neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag offerte aan

Of lees nog even verder en bekijk het speciale aanbod!

Het bovenstaande aanbod is natuurlijk mooi voor de ondernemers die geen interesse hebben in een totaalpakket. Maar de losse onderdelen zijn wel duurder dan het totaalpakket. Even een nadere uitleg over die losse onderdelen.

Social Media Strategie
MKB val op in de massa
Val op in de massa

Welke kanalen zijn het meest geschikt voor jouw bedrijf? Waar kan de organisatie het beste klanten vinden? En wie zijn de concurrenten? Waar zitten de fans en ambassadeurs van de onderneming?

Formule M brengt het allemaal in kaart en stippelt de juiste strategie uit.

Social Media Beheer

Formule M houdt bij wie er reageren op welke berichten en geeft antwoord op vragen. Eventuele klachten, problemen en tegenslag pakt zij snel en efficiënt op en zij biedt – in goed overleg – oplossingen. Bovendien zet zij via een goed social media beheer de voelhoorns uit en vangt belangrijke signalen op. Wie heeft het bedrijf, product of de dienst nodig? Wie kunnen wij helpen?

Website Optimalisatie (SEO)

Voor belangstellenden die meer willen weten over het bedrijf is de digitale vindbaarheid van een bedrijf van groot belang. Formule M optimaliseert de bedrijfswebsite en vergroot op die manier de vindbaarheid via de zoekmachines.

Bloggen

Ook het bijhouden van een blog kan bijdragen aan het zichtbaar en beter vindbaar maken van jouw bedrijfswebsite. In de blogs kun je anderen en advies, tips geven. Vertel mij wat de expertise van de onderneming en de werknemers is. Vertel waarom het zo prettig werken is, wat jullie drijfveren zijn en hoe enthousiast je bent over je product, je werk, je dienst en je aanbod. Ik schrijf vervolgens prettig leesbare blogs voor jullie website.

Nieuwsbrief

En die blogs kunnen we in de nieuwsbrief laten zien. Naast de bedrijfsinformatie. Of je aanbod, je acties en aanbiedingen.

Aanbod 2: Totaalpakket MKB (gereduceerd tarief)

MKB-er, Laat Je Vinden

Het totaalpakket is bedoeld om bedrijven zichtbaar te maken. Tekstbureau Formule M houdt zich al jaren bezig met sociale media. En zorgt ervoor, dat jouw bedrijf gevonden wordt op het internet. Dus, MKB-er, laat je vinden!

Totaalpakket voor MKB

Ben je benieuwd wat het totaalpakket je gaat opleveren en kosten? Kijk hieronder op het schema en vergelijk de aanbieding met de aanschaf van losse modules.

2 dagdelen per week = 4 dagen per maand = 32 uur per maand

Actie Totaalpakket Social Media Beheer

Je kunt het totaalpakket aanvragen via de rode knop onder deze pagina. De bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Contact

Lees meer over dit speciale aanbod:

  • Social Media Beheer voor Bedrijven
Scroll naar boven