Online Zichtbaar Worden (E-book)

Online zichtbaar worden. Dat willen we allemaal. Vooral als je een bedrijf hebt. Daarom heeft Formule M een speciale aanbieding voor MKB-bedrijven gericht op Social Media Beheer.

Online Vindbaar Worden

Om meer te weten te komen over wat Formule M verstaat onder “Online Zichtbaarheid” heb ik een E-book samengesteld. Daarin een aantal artikelen over dit onderwerp.

Tips en voorbeelden voor betere vindbaarheid

In dit E-book een grote hoeveelheid tips en voorbeelden. Want het uitvinden van het wiel is helemaal niet nodig. Deze tips en voorbeelden zorgen voor de nodige inspiratie en kunnen een leidraad bieden aan degenen die zelf aan de slag willen gaan.

Tijdrovend

Een gedegen uitvoering van een social media strategie kan behoorlijk tijdrovend zijn en in eerste instantie niets opleveren. Doorzetten is het devies. Want uiteindelijk heb je als bedrijf een basis opgebouwd op social media, het vertrouwen gewekt bij potentiële klanten en ambassadeurs en wordt langzaamaan duidelijk waarvoor je zo je best doet om online zichtbaar te worden op het internet.

Zelf doen?

Meer over Social Media Strategie aanbieding

Wil je zelf je social media beheer op je nemen? Bereid je dan voor op het hebben van een lange adem, een grote toewijding en een flinke dosis creativiteit. Wil je dat niet zelf doen, kijk dan eens op de pagina over social media beheer voor bedrijven en klik op onderstaande knop.

Op die pagina een speciale aanbieding die geldt voor MKB-bedrijven. Want Formule M neemt graag het werk uit handen!

E-book Online Zichtbaar Worden

Dus voor de doorzetters die zelf aan de slag willen gaan heb ik dit E-book gemaakt. Te downloaden na opgave van je e-mailadres. Dat adres gebruik ik zuiver en alleen voor het toesturen van je bestelling.

Of meld je aan voor de verzendlijst

Wil je ook op de hoogte blijven over Formule M? En wil de social media tips en schrijfadviezen maandelijks ontvangen? Markeer dan ook het vinkje waarmee je je kunt opgeven voor de mailinglist.

Voorpagina E-book Online Zichtbaar Worden
Scroll naar boven