Training Posten Op Social Media

Ontdek de wondere wereld van Social Media!

Volg de training Posten Op Social Media

Ben je (startend of gelauwerd) ondernemer? Heb je hulp nodig in het gebruik van Instagram of LinkedIn?

Of zoek je iemand die jouw passie kan verwoorden voor een nieuwe website?

Heb je geen idee wat je in je posts of in je bio-beschrijving moet zetten?

Of verdwaal je in alle functionaliteiten die de netwerken te bieden hebben?

Voorpagina Creëer Betrokkenheid op Social Media

Wat leer je in de training Posten op Social Media?

Inspiratie

Je krijgt te horen waar je inspiratie kunt vinden voor het schrijven van berichten op social media. De mogelijkheden zijn enorm en je zult verrast zijn hoe gemakkelijk je (eindelijk) aan goede ideeën komt.

Gemakkelijker schrijven

O.a. aan de hand van "kapstokjes" leren we je hoe je gemakkelijker overzicht houdt over wat je wilt schrijven. Zodat je bijna als vanzelf structuur krijgt voor je teksten en je je gedachten beter kunt ordenen.

Beeldmateriaal vinden

Voor meer aandacht van je publiek heb je goed illustratiemateriaal nodig. Denk aan foto's, video's / vlogs, infographics of animaties. Wij laten je zien hoe en waar je ze kunt maken en/of vinden.

Omgaan met Social Media

Elk medium is anders. Leer wat de verschillen zijn en waar je jouw doelgroep, opdrachtgevers en klanten kunt vinden. Leer de do's en don'ts kennen van de diverse media. En meer!

Benieuwd naar het gezicht achter Formule M?

Maureen Bol is de drijvende kracht achter tekstbureau Formule M. Deze tekstschrijver, webredacteur, journalist en storyteller boetseert met woorden. Zij formuleert wat ondernemers willen overbrengen aan hun mogelijke klanten en opdrachtgevers.

Zoek jij iemand die jouw passie kan verwoorden voor je bedrijfswebsite?

Heb je geen idee wat je in je posts of in je bio-beschrijving moet zetten? Formule M helpt je daarbij.

Of verdwaal je in alle functionaliteiten die de netwerken te bieden hebben? Maureen neemt je mee en leidt je door het doolhof.

Maureen Bol 6

Wat zeggen de mensen die je zijn voorgegaan?

Maureen heb ik leren kennen als een zeer ervaren professional op het gebied van taal en tekst. Iemand die zich in haar vakgebied voortdurend blijft ontwikkelen. Met haar positieve energie en haar natuurlijke charme straalt ze uit dat elke klus tot een goed einde komt. De wensen en behoeftes van de opdrachtgever zijn voor haar het begin- en eindpunt. Dat schept vertrouwen.

Ko van den Boom
Contentmaker bij AgriCommunicatie

Maureen heeft gepuzzeld op een social media vraagstuk en de oplossing gevonden! Ze is heel handig met Facebook, LinkedIn en Twitter en denkt creatief mee.

Carine van Son
Register loopbaanprofessional, Thaeles

Voorpagina Creëer Betrokkenheid op Social Media

Doe het zelf of laat het doen!

Wil je leren zelf berichten te plaatsen op social media en je potentiële klantenkring vergroten? Boek dan de training. Dat kan na het downloaden van het e-book. Je vindt de link op de bedankpagina.

Overdragen van social media beheer?

Wil je het beheer over je social media overdragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bij de juiste klik kunnen we de samenwerking aangaan!

Exclusieve bonus voor de eerste 10 downloads
De eerste 10 die het e-book downloaden ontvangen een speciale aanbieding voor de training in social media op maat. Nieuwsgierig?

Download nu en klik op de link op de bedankpagina.

Wees er snel bij! De eersten krijgen de speciale aanbieding voor:

De training Posten Op Social Media

Scroll naar boven